bata's FotoPage

By: bata lutu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 20-Feb-2008 10:43 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 24-Dec-2007 18:36 Email | Share | | Bookmark
Tak lepas....

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 24-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
cara baru petik buah sentul

 
 
 


Wednesday, 12-Dec-2007 14:26 Email | Share | | Bookmark
Joyah n famili

Joyah
joyah baring-baring
itam dan abu
View all 6 photos...
asalnya dibuang orang kat petronas sebab cedera, ada makcik tu amik bela sampai baik, makcik tu datang kat kawasan kitorang, cari tuan joyah, tak jumpa, dia tinggalkan kat aku, aku bela lah. Joyah pun nampak ok je. Last-last, abang, kucing sebelah rumah dah ngorat joyah, dapat anak, abu, abooos dan itam. Abu dan abooos jiran amik, tinggal itam Sampai remaja. Joyah mati kena langgar kat trafik light depan rumah, 2 kali aku round nak confirmkan, hujan lebat pulak tu, memang confirm joyah berdasarkan rantai leher dia. Sedih... Kemudian abu balik semula, duduk ngan itam. Lama jugak, pastu abu ilang. Tinggal itam sekor2. Penakut pulak tu. Selalu kena buli dengan abang. Suatu hari itam belah gitu je, tak balik2 sampai ari ni...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net